Om oss

Vår vision är inte att bara vara frisörsalongen som skapar en vacker yttre skönhet, utan även inspirerar och förstärker självkänslan hos varje kund. Vi strävar efter att förvandla varje besök till en minnesvärd upplevelse, där våra kunder känner sig vackra och självsäkra när de lämnar vår salong.   

Vi vill ge kunden en unik skapelse som framhäver våra kunders naturliga skönhet och personlighet. Genom vår passion för skönhet och vårt engagemang för att följa de senaste trenderna, kommer vi att skapa en frisörsalong som inte bara erbjuder fantastiska frisyrer och färgbehandlingar utan även en plats där människor kan koppla av och känna sig omhändertagna.  

När du bokar en frisörbehandling hos oss ska du vara säker på att du kommer lämna salongen med ett leende på läpparna. Du kan känna dig trygg med att våra frisörer och stylister ser till att du längtar till ditt nästa besök hos oss, varje gång!

Vi strävar efter att vara en arbetsplats där vårt team är hjärtat i vår verksamhet där de är stolta över att tillhöra och där deras kreativitet och färdigheter uppmuntras och utvecklas. 

Vi strävar efter att skapa en inkluderande miljö där varje kund känner sig välkommen och sedd.  

Vår vision är alltså mer än en frisörsalong; vi är en destination för självkänsla, kreativitet och positiv förändring. Vi strävar efter att skapa ett utrymme där våra kunder kan uttrycka sin sanna skönhet och individualitet, och där varje besök är en möjlighet att känna sig som den bästa versionen av sig själv.  

Våra kunder söker mer än bara en frisyr – de söker en upplevelse som gör dem ännu bättre och självsäkrare varje dag.

Öppettider
Mån-Fre 9-18
Lördagar jämnvecka 9-18
Andra tider enligt överenskommelse