Lashlift

För dig som inte vill eller kan ha fransförlängning är denna behandling ett alternativ som leder till naturligt böjda och fylliga fransar! Resultaten är fantastiska! Du kan även känna dig trygg med att produkterna inte sliter på fransarna (som tidigare produkter och/eller fransförlängning). Dina egna fransar vårdas och dessutom framhävs dina ögon naturligt, utan att du ens behöver sminka dig på morgonen.Browlift

Nu kan du äntligen få fantastiskt formade bryn med hjälp av en Browlift.Browlift är den hetaste bryn behandlingen just nu. Browlift, browlamination är behandlingen som omskapar bryn hårets riktning och formar dina bryn till en snygg och perfekt form. 
Den här behandlingen passar till dig som har tunna bryn och vill skapa en fylligare look, till dig som har ostyriga bryn och vill få dina bryn på plats. Eller för den som bara vill ha de där perfekt formade brynen och en ”bruched-up look”.
 I den här behandlingen ingår permanent utav dina bryn, färgning i passande färg, formning och en vårdande keratin behandling. 

Styling och tips/råd för dina bryn. Fördelarna med Browlift med keratinbehandling: Formar dina bryn i en snygg fyllig form fylligare och välformade bryn, den stärker och vårdar brynen med vitaminer och mineraler.

Keratinet vårdar och stärker stråna med upp till 40% och gör stråt 2-3% längre.


Mineral booster

Kombinera dina frans- och brynbehandlingar med Mineral Boost, som är en näringsgivande och hårstimulerande produkt med 28 ingredienser varav 16 aktiva. 
Mineral Boost stärker dina strån och främjar hårtillväxten mellan behandlingarna, samtidigt som det lämnar ett silkeslent och väl återfuktat resultat efter sig direkt. Produkten kan trigga vilande hårsäckar att börja producera igen, vilket är unikt och gör produkten perfekt för dig som är ute efter ett fylligare resultat vid frans- och brynbehandlingarna. 
Mineral Boost resulterar i grövre, fylligare och hälsosammare tillväxt av strån mellan behandlingarna. Mineralboost kostar ENDAST 100:- att lägga till i din frans- eller brynbehandling. Boka denna behandling i kombination med önskad övrig behandling eller skriv ”Mineral Boost” som meddelande i din bokning av t.ex Lashlift, Browlift